49.869 grues ja volen cap a la Marató

Benvolguts,

Amb aquest email volem agrair-vos, un cop més, la vostra participació en la campanya solidària “1 origami 1 euro” de la Fundació Mútua General de Catalunya.

Gràcies al vostre esforç i dedicació, i a la d’altres esplais, escoles, i particulars d’arreu de Catalunya hem aconseguit recollir 49.869 origamis, que s’han transformat en 49.869 € en benefici de La Marató de TV3 d’enguany, dedicada a les malalties neurodegeneratives.

A la Fundació ens agrada pensar que la història de la Sadako, que va originar tot això, ens ha mogut a tots a ser més solidaris… nens, professors, germans, pares, mares, tothom s’ha implicat en aquesta iniciativa solidària. El trosset de paper que heu transformat en una grua, amb paciència i dedicació, ha cobrat un significat especial aquest any, i la resposta de totes les persones que han col·laborat ha sigut espectacular. Només tenim paraules d’agraïment pel que heu fet i com ho heu fet.

I què farem amb els 49.869 origamis? Doncs els regalarem a persones amb malalties neurodegenaratives per desitjar-los salut i benestar de part de tots vosaltres.

49.869 gràcies!

Ben cordialment.

Joan Guitart i Agell
President
Fundació Mútua General de Catalunya

Publicat per eldrop

Esplai el Drop Riera d'Horta, 51 bis - 08027 Barcelona