FESTA DE PRIMAVERA – 18 i 19 d’abril de 2015

Aquesta serà la 36a. “FESTA DE PRIMAVERA” i volem que sigui motiu de convivència i alegria entre tots els qui formem l’Esplai: nenes, nens, noies i nois, mares, pares, àvies, avis, monitores, monitors, amics,… La “Festa de Primavera” serà al Casal de la Salle de Sant Martí de Sesgueioles.

Per arribar-hi des de Barcelona:
Agafar la A-2 direcció Lleida. (Sortida per la Diagonal-Autopista, a Tarragona-Lleida i agafar A-2 poc després de Sant Joan Despí), (alternativament des de Manresa es pot agafar a l’eix transversal i anar direcció Cervera fins a Calaf).
Passat Igualada i a la sortida que està indicada com Jorba-Ponts-Andorra agafar la C 1412 cap a Calaf.
En arribar a Calaf, trencar a esquerra per la BV 1001 direcció Sant Guim de Freixenet i passar Sant Martí de Sesgueioles.
A uns dos quilòmetres, al punt quilomètric marcat com Km 6 trencar a l’esquerra a la finca: “Casal La Salle”.
A partir d’aquí estarà indicat. Cal anar al Molí de la Roda.

Coordenades GPS: 41º 41’ 18,45’’ N, 1º 28’ 46,60’’ E

Podeu trobar alguns detalls de les cruïlles en aquest fitxer

Els nens/es, nois/es i els monitors/res ens trobarem a la plaça del Congrés, a les 9 del matí del dissabte, on agafarem l’autocar.

Els pares i familiars podeu pujar diumenge a partir de les 10 del matí. La tornada la farem tots junts diumenge per la tarda, i els cotxes particulars sortiran de la casa cap a les 17’30h, si el temps ens acompanya. (Cal comptar amb una hora i mitja de camí).

Esperem veure-us a la FESTA DE PRIMAVERA.
l’equip de monitors


Publicat per eldrop

Esplai el Drop Riera d'Horta, 51 bis - 08027 Barcelona