VETLLADA DE NADAL

S’acosta el Nadal. Dissabte 19 de desembre, a les 7:30 del vespre, farem la vetllada de Nadal, a l’Escola Universitària La Salle (C/ Quatre Camins 30).

Cada grup està preparant la seva actuació. Veurem quadres escènics dels pastorets, estarem envoltats d’ àngels, dimonis, pastorets, dimoniets escuats, mags d’orient, tots seguiren l’estrella que ens guiarà al pessebre a adorar l’infant Jesús, amb Maria i Josep.

detail_thumb_gallery_presepio arnolfo di cambio

A continuació “un petit ressopó” que completarem amb la vostra col·laboració, per les postres, podeu portar galetes, torrons, neules, cava,… (el mateix dia). Acabarem cantant nadales per felicitar-nos el Nadal.

Us preguem que sigueu puntuals.


Publicat per eldrop

Esplai el Drop Riera d'Horta, 51 bis - 08027 Barcelona