Sant Jordi i Montserrat a Peu

Engüany Sant Jordi ha coincidit en dissabte i hem fet una tarda d’esplai en la que han participar tots les grups, al pati de La Salle, ens hem trobat amb diverses proves a superar en equip. Princeses i cavallers, roses dolces fetes pels nens…

Quan la tarda acabava la pluja s’ha fet present i ja a l’esplai ens han recordat que ens hem d’inscriure a Montserrat si tenim ganes de caminar i de fer noves amistats. Segons el grup i l’edat farem camí durant la nit des de Barcelona o durant matí des de Manresa. Els més petits també podem anar a Montserrat i durant el matí podrem fer tallers i breus recorreguts de caminar per Montserrat.

Si encara no us heu inscrit, podeu fer -ho dilluns 25 d’abril a La Salle Congrés entre les 16.00 i 18:30h, demaneu per la Ruth, si cal us facilitará el full d’inscripció amb tota la informació.

Publicat per eldrop

Esplai el Drop Riera d'Horta, 51 bis - 08027 Barcelona