Vetllada de Nadal

Aquest dissabte heu de passar per l’esplai per confirmar el nombre de persones que hi assistireu. Comptem en la vostra participació per viure el Nadal amb vosaltres a l’esplai.

Us comuniquem que tenim pensat fer LA VETLLADA DE NADAL dissabte 21 de desembre a les 7’30 de la nit, a La Salle Congrés, Carrer Cardenal Tedeschini 50.

Per la vetllada cada grup de l’esplai prepara una actuació, els pares també. Entre tots posarem en escena els pastorets d’avui, actuació única i irrepetible, creada per nosaltres. Imagina’t: Jesús neix avui.

Tenim pensat acabar aquesta vetllada amb “un petit ressopó”, i us demanem que confirmeu la vostra presència, per saber quants serem (per comprar pa, tomàquet, embotit…). També us demanem la vostra col·laboració, és a dir, per les postres, podeu portar galetes, torrons, neules, cava,… (el mateix dia).

Publicat per eldrop

Esplai el Drop Riera d'Horta, 51 bis - 08027 Barcelona