NOU COMUNICAT – ANUL·LADA L'EXCURSIÓ DE FESTA DE PRIMAVERA

Benvolgudes famílies,

Us comuniquem que no hi haurà esplai els dissabtes 14 i 21 de març ni el cap de setmana 28-29 de març, el de la Festa de Primavera, com a mesura preventiva i de protecció del COVID-19, tot seguint les indicacions de les institucions relacionades amb el món educatiu, el del lleure i La Salle.

Confiem que passat Setmana Santa, per Pasqua podrem retornar a la normalitat de les activitats del lleure i de l’esplai. Us mantindrem informats.

INSCRIPCIONS A LES ACTIVITAT D’ESTIU: us demanen que les famílies interessades que encara no heu passat per la secretaria de l’esplai a comunicar-nos-ho i no heu formalitzat la inscripció, ho feu aquest dissabte presencialment o via correu, esplaieldrop@gmail.com per prendre’n nota i poder-vos lliurar la fitxa i  la resta de la documentació.

Atentament

Equip de monitors Esplai El Drop de La Salle Congrés


Publicat per eldrop

Esplai el Drop Riera d'Horta, 51 bis - 08027 Barcelona