Bona Pasqua a casa!

Celebrem que Jesús viu, és en nosaltres. Enguany ens troba a tots a casa i ens diu: – La Pau en vosaltres!

Desitgem que estigueu tots bé. Segueixen sent dies d’estar a casa amb la família més propera, d’acompanyar-nos, de fer-nos costat, de tenir present els qui estimem i ara no podem anar a visitar, amb tot, parlem amb ells i els veiem per internet i telèfon.

Donem gràcies a totes les persones que estan al costat dels malats, donem gràcies a totes les persones que estan al costat de les persones més grans que estan en residències i centres sanitaris i donem gràcies a totes les persones que donen un cop de mà a qui ho necessita.

És Pasqua la festa dels padrins, filloles i fillols. Ho celebrem compartint i menjant la mona. L’heu demanada? L’heu fet a casa? Què bona! Penseu en fer una fotografia i enviar-la per @.

Seguim fent esplai en família. Moltes gràcies per la vostra participació, seguim proposant-vos activitats en família, donant-vos les respostes i publicant el que ens feu arribar. .

Fem bondat de la bona, no ens movem de casa, sortim només si és imprescindible respectant les normes i ben protegits.

Confiem que amb el bon temps i amb la cura que tots tenim, aquest estiu podrem anar de colònies i campaments. Agrairem retrobar-nos amb els amics i monitors tot gaudint de la natura. Si esteu interessats i no ens ho heu comunicat, fer-ho al @ de l’esplai.

Bona Pasqua!

En nom de totes les famílies i de l’equip de monitors.

Publicat per eldrop

Esplai el Drop Riera d'Horta, 51 bis - 08027 Barcelona