El proper dissabte, 19 de desembre farem tarda d’esplai i la Vetllada de Nadal.

tarda d’esplai: de 16:30 a 18:00h, cada grup es trobarà a l’accés del pati de La Salle Congrés o a l’esplanada de la parròquia, al punt de trobada del grup. Farem una estona d’esplai, la darrera activitat d’aquest trimestre, abans de celebrar el Nadal.

vespre: de 19:00 a 20:00h, Vetllada de Nadal. Amb la participació  i actuacions dels cinc grups d’esplai, de les famílies i de l’equip de monitors. Dissabte, tarda, rebreu l’enllaç en aquest correu electrònic per poder participar i seguir online la Vetllada de Nadal. Podreu connectar-vos a partir de 10 minuts abans de les 19.00h

Gràcies pel suport que heu donat al vostres fills acompanyant-los des de casa i animant-los a fer les activitats que els hem proposat les tardes d’esplai no presencial. A la vetllada veurem el resultat de la feina feta aquestes darreres setmanes amb la col·laboració de tots.

Passaren una agradable vetllada amb vosaltres, tot respectant les distàncies ens sentirem molt propers i com cada any celebrarem el Nadal. Reviurem la joia del pessebre i ens desitjarem:

UN BON NADAL, QUE TINGUEM UN BON NADAL

L’equip de monitores i monitors

Publicat per eldrop

Esplai el Drop Riera d'Horta, 51 bis - 08027 Barcelona