🎄✨UNA VETLLADA BEN SOLIDÀRIA✨🎄

Aquest dissabte vam poder celebrar la Vetllada de Nadal! Tot i ser una Vetllada una mica especial, sense el posterior sopar i amb algunes famílies connectades en línia, vam gaudir plegats de les actuacions que els grups, la comissió de famílies i l’equip de monitores i monitors havien preparat.

Aquest any, La Marató de TV3 ha tingut un gran paper a la Vetllada. Totes les actuacions giraven al voltant de la temàtica de La Marató d’aquest any, la salut mental.

Gràcies a la paradeta d’objectes de segona mà, la venda de tiquets pel sorteig de dues paneres amb productes dels comerços del barri i les galetes nadalenques preparades per l’equip de monitors i monitores, vam poder recollir la generosa suma de 710 € per a la Marató de TV3!

Volem agrair a tothom qui hagi col·laborat d’una manera o altra en la recaptació d’aquesta xifra: portant objectes de segona mà, comprant a la paradeta, participant en el sorteig de les paneres… També volem agrair la col·laboració dels diferents negocis i comerços del barri que han fet possible les paneres amb els seus productes. A tots i totes, gràcies!

Ja només ens queda desitjar-vos un molt bon Nadal i feliç any nou!

Publicat per eldrop

Esplai el Drop Riera d'Horta, 51 bis - 08027 Barcelona