✏️CAP DE SETMANA DE FORMACIÓ!✏️

Fa dues setmanes, en el cap de setmana del 12 i 13 de febrer, l’equip de monitores i monitors vam participar en diverses formacions i ponències per aprendre’n més!

Dissabte al matí la Sandra, l’Ernest i l’Andrea, membres de la junta de Joves La Salle, ens van venir a explicar com s’organitzen i treballen en els seus agrupaments. Gràcies pel vostre temps! Va ser molt interessant i enriquidor i vam sortir amb moltes idees.

Diumenge l’equip de monitores i monitors vam anar fins a La Conreria per participar en l’Encalçat, la trobada de monitores i monitors de Zona 5, allà hi vam participar en una sèrie de formacions sobre la salut mental, l’educació emocional, els primers auxilis, l’educació afectivosexual i els temes tabús, van ser molt enriquidores.

Vam gaudir molt d’aquest cap de setmana i en tenim moltes ganes dels que vindran. Fins aviat!

Publicat per eldrop

Esplai el Drop Riera d'Horta, 51 bis - 08027 Barcelona