PER CARNAVAL, TOT S’HI VAL!🥳🎭

Per fi hem pogut tornar a celebrar el Carnestoltes tots i totes juntes!

En els últims caps de setmana els grups d’infants i joves han fet diferents tallers per preparar la disfressa. 

Aquest any ens hem vestit de diferents elements de l’espai i  dissabte passat vam poder estrenar-los. Petits Petits i Petits Grans eren astronautes, Mitjans Petits constel·lacions,  Mitjans Mitjans extraterrestres, Mitjans Grans planetes i els més grans estels!

La festa va començar el dissabte 26 al matí, els més petits caracteritzats d’astronautes, vam participar en la rua de Carnestoltes del Congrés. Acompanyats pels monitors i monitores vam seguir la rua al ritme de la música. Vam acabar plens de confeti!

A la tarda ens vam trobar tots al pati de La Salle, petits i grans ens vam ajuntar per jugar i participar en la gimcana per aconseguir les piles que necessitàvem per poder fer funcionar el coet que ens portaria a la lluna!

I així va ser, al final de la tarda vam arribar a la lluna, i vam acabar amb una partida de pitxi i música!

Ens ho vam passar molt bé! Ens veiem el dissabte vinent!

Publicat per eldrop

Esplai el Drop Riera d'Horta, 51 bis - 08027 Barcelona