🌺🌸🌼La Festa de la Primavera!🌺🌸🌼

El cap de setmana del 2 i 3 d’abril l’esplai va marxar d’excursió al Molí de la Roda per a celebrar la Festa de la Primavera!

Després de molts dies de mal temps i pluges, la sort ens va acompanyar i va fer bon temps. 

Dissabte, els grups van fer jocs, petites excursions pels voltants i van aprofitar per fer el punt de llibre que tothom va rebre com a record. 

Diumenge, amb moltes ganes, famílies i infants van participar i aconseguir superar cadascuna de les proves per poder formar l’elefant del Drop. Va ser un matí de posar a prova les nostres habilitats, de córrer, cridar, enfilar-se i fins i tot, cantar!

Però tantes emocions ens van fer venir gana i després, vam compartir el dinar tots plegats.

Trobàvem a faltar la Festa de la Primavera i va ser un cap de setmana dels que costa d’oblidar i durant el qual vam gaudir molt, i estem segurs que aquesta sensació és compartida per tothom que va poder celebrar la FP’22!

Fins aviat!!

🏞️ L’ESPLAI EL DROP A HOSTALETS DE BALENYÀ 🏞️

Per segon cop visitem Hostalets de Balanyà, i que bé ens ho hem passat! 🙌🏽 Tot i que el temps no va estar molt a favor nostre això no ens va impedir gaudir al màxim.
Tan sols arribar ens vam posar en marxa i és clar que no podia faltar una bona excursió per contemplar la natura, a més a més hi va haver temps de poder dinar a l’aire lliure. Després a la tarda va començar a ploure, però per nosaltres no va suposar cap problema i els nostres infants van seguir jugant i passant-ho bé.

Va arribar el segon dia i ens vam despertar amb el hit del moment, coti x coti de tyets, així sí que donen ganes de despertar-se! 🌞 Vam engegar el dia i vam posar a prova les seves habilitats orientatives amb una cursa d’orientació 🗺️. Però tot el bo acaba i va arribar l’hora d’anar a agafar el tren i tornar a casa…

Publicat per eldrop

Esplai el Drop Riera d'Horta, 51 bis - 08027 Barcelona