🎉Ja estem en marxa!🎉

Dissabte passat vam iniciar el nou curs 22-23, on vam poder retrobar-nos infants i monitors després de l’estiu a l’esplai. Vam engegar la tarda a La Salle amb una gimcana per descobrir els monitors de cada grup. Per esbrinar-ho vam haver de buscar les peces d’un trencaclosques en el qual es trobaven escrits els noms dels monitors i monitores de cada grup, però no va ser tot tan fàcil, els noms estaven codificats amb un abecedari secret. Per poder desxifrar-lo vam haver de superar un seguit de proves de coneixença, les quals ens van permetre finalment descobrir-ho. 🔎

Un cop realitzada la gimcana, vam poder gaudir infants i famílies de la xocolatada feta per l’equip de monitors. Estava molt bona!!! 😋😋

Un cop acabats de berenar ens vam reunir a la sala d’actes, on allà vam veure els vídeos de les colònies i campaments, es va presentar l’equip de monitors i es va parlar del nou curs 22-23. Després ens vam dividir per grups d’edat i vam pujar cadascú a les aules per explicar els pares i mares com funcionaria el curs.📝

Publicat per eldrop

Esplai el Drop Riera d'Horta, 51 bis - 08027 Barcelona