ÉS NADAL AL DROP🎄🌟

El dissabte passat, després de dos anys, vam poder tornar a gaudir de la vetllada de Nadal amb el posterior sopar!

Va ser un dia ple d’emocions i estones compartides. El matí de dissabte va començar d’una manera ben especial, l’esplai va realitzar un taller solidari a la plaça del Congrés per col·laborar amb La Marató de TV3, dedicada a la salut cardiovascular. Molts infants del barri van gaudir del taller proposat, un cor per penjar a l’arbre de Nadal! ❤️🎄

Després vam poder gaudir d’una tarda d’esplai. I a les 19h del vespre, a La Salle Congrés ja estava tothom reunit per començar. Va ser una vetllada molt televisiva, on cada grup d’infants, l’equip de monitores i les famílies va representar un programa típic d’aquest període nadalenc: el discurs de les reines, la loteria de la Grossa, les campanades d’any nou, la cavalcada de Reis, i fins i tot, alguna pausa de publicitat!

Finalment vam fer un sopar tots plegats. I per acabar… el grup de grans ens havia preparat un bingo! Va ser una estona molt divertida on tothom va compartir grans rialles. Moltes gràcies a tothom qui va venir, va ser una tarda molt especial, on segur que recordarem aquests moments compartits. Us desitgem un bon Nadal i feliç any nou! Ens veiem l’any vinent. ✨

Publicat per eldrop

Esplai el Drop Riera d'Horta, 51 bis - 08027 Barcelona