A Carnestoltes, bones voltes! 🥳🍍

Aquest cap de setmana passat vam celebrar Carnestoltes!

Les últimes tardes els grups han estat preparant les seves disfresses amb molta creativitat i esforç. Els PP’s van anar disfressats de maduixes 🍓, PG’s de kiwis 🥝, MP’s de plàtans 🍌, MG’s de raïm 🍇, G’s de cireres 🍒 i l’equip de monitores d’agricultores 👨‍🌾👩‍🌾.

La celebració va començar dissabte al matí a la rua del barri de Congrés; on infants, monitores i famílies van participar-hi disfressades o tocant a la batukada! 🥁 Vam ballar al ritme dels timbals envoltats de confeti! 🎊

A la tarda ens vam reunir tots els grups a la Salle per gaudir plegats d’una gimcana, on l’objectiu era aconseguir els 6 tipus diferents de fruites per crear una macedònia. Vam jugar al tres en ratlla, al mocador, al telèfon, bitlles… jocs típics però versionats a la temàtica de les fruites! També vam endevinar fruites només amb el tacte i finalment vam acabar jugant al mataconills tots junts. 🍊🍋🍐

Però el cap de setmana no va acabar aquí! Diumenge al matí algunes monitores van assistir a l’Encalça’t, una trobada de monitors i monitores de zona5, on vam participar en les formacions proposades 📝, les quals tractaven temes com els trastorns de la conducta alimentària, el bullying, l’educació sexual i l’autoestima en infants i joves.

Va ser un cap de setmana molt enriquidor! Esperem poder-ne gaudir més i millor!

Publicat per eldrop

Esplai el Drop Riera d'Horta, 51 bis - 08027 Barcelona