VETLLADA DE NADAL + ACTIVITATS MARATÓ 2021

Aquest any, per la situació actual, no podrem fer el format tradicional de la Vetllada de Nadal (Actuacions + Sopar) i l’haurem de tornar a adaptar, però no per això deixarà de ser especial!

Les actuacions es mantenen, però el sopar el canviarem per un berenar – pica-pica al pati de La Salle Congrés. Com sempre, podeu portar torrons i dolços per compartir! De manera que l’horari de la Vetllada és el següent:

16:30 – Arribada dels infants (Com si fos una tarda d’esplai normal)
17:30 – Arribada de les famílies
18:00 – Actuacions
19:00 – Berenar al pati de La Salle

A més, aquest any hem decidit relacionar la Vetllada amb la Marató de TV3, que enguany tracta la salut mental. Per a fer-ho, a més de relacionar les diferents actuacions de cada grup amb el tema, hem preparat les següents activitats per recaptar diners i fer una donació en nom de l’esplai:

  • Venta de galetes fetes pels monitors
  • Sorteig d’una panera solidària
  • Paradeta d’objectes de segona mà

Per començar, el dia 11 de desembre en sortir de l’esplai podreu comprar unes galetes molt bones fetes pels monitors i monitores, i també tiquets per la Panera del Drop en cas que vulgueu temptar la sort. A més, durant tot l’horari d’esplai – de 16:30 a 19h – podeu portar objectes – jocs, joguines, llibres, …- que tingueu per casa i creieu que poden tenir una segona vida.

Tots aquests objectes ens serviran per la paradeta de segona mà que posarem el dia 18 de desembre al matí (allà també vendrem tiquets per a la panera!). Finalment, el dia 18 a la tarda celebrarem la Vetllada i farem el sorteig de la Panera del Drop, a veure qui és l’afortunat!

Esperem que us animeu a participar en alguna de les activitats que hem preparat i així entre tots contribuir a una bona causa. Ens veiem!