Avui hem tingut visita a les colònies

Ens ha vingut a saludar el Secretari General de Joventut, la Directora General de l’Agència Catalana de Joventut, el president del MCECC i la responsable dels servies territorials del Bergadà. S’han interessat per l’esplai, la seva procedència i trajectòria, les activitats i han pogut compartir breus salutacions amb algunes monitores i nois i noies. HemContinua llegint “Avui hem tingut visita a les colònies”

Cribratges massius a monitors/es i infants a partir de 10 anys

Totes les persones majors de 10 anys que participin d’un casal, colònia, campament o ruta –incloent monitors i monitores– podran realitzar, abans o durant l’activitat, testos antigènics ràpids (TAR) a les farmàcies.  La mesura, que serà gratuïta i voluntària, estarà disponible a partir de dilluns 19 de juliol i està previst que s’estengui fins a l’inici del curs escolar.  Condicions per participar  Participar com a monitor/aContinua llegint “Cribratges massius a monitors/es i infants a partir de 10 anys”

DECISIÓ DE FER UN CRIBRATGE MASSIU ABANS D’ANAR DE COLÒNIES

Ens ha arribat mitjançant un missatge del MCECC la nota de premsa del goven indicant la intenció de fer un cribratge massiu als participants a partir dels 10 anys d’edat de les activitats de colònies i campaments mitjaçant un test d’antígens gratuït que es facilitarà des de les farmàcies. Des d’aquí a les colónies ensContinua llegint “DECISIÓ DE FER UN CRIBRATGE MASSIU ABANS D’ANAR DE COLÒNIES”

Fins el curs vinent!

Amb les activitats de la tarda d’ahir dissabte, donem el curs d’esplai per finalitzat. Ens agradaria retorbar-nos el propoer curs en una situació més normalitzada, on els grups i les activitats de natura i jocs puguin fer-se com era habitual: vetllada de Nadal, Festa de Primavera, Pujada a peu a Montserrat, sortides de cap deContinua llegint “Fins el curs vinent!”

Hem afegit una nova pàgina a la web

Tot remenant els arxius hem trobat alguns elements de les celebracions d’aniversari de l’esplai. Són moments de records i un xic de nostàlgia dels moments viscuts des de l’estiu de 1975. Us animem a compartir materials i vivències. Envieu-nos-les per correu electrònic a l’adreça esplaieldrop@gmail.com.

El proper dissabte 8 de maig, tots els grups farem sortida de dia. En el calendari tenim anotada l’activitat de Montserrat a peu. Tots els grups sortirem a caminar pel parc de Collserola des de Sant Cugat del Vallès, amb l’objectiu de gaudir de la natura, estirar les cames i arribar a l’ermita de SantContinua llegint

S'està carregant…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.