Quaranta fanalets vermells

A la vetllada de Nadal ens van acompanyar els monitors dels primers anys de l’esplai; homes i dones que han estat infants, monitors i ara pares i mares de l’esplai; famílies on els pares i els fills han viscut l’esplai; monitors que ens han acompanyat durant anys, famílies que sempre han estat participant. També es van fer presents els que ja es troben al cel.
Ells al final de les representacions, ens van portar un llum encès que expressava el que ha significat l’esplai en les seves vides: els valors viscuts, l’amistat, l’agraïment, les experiències i l’exemple dels més grans…
Aquests fanalets, amb els que portaven els monitors, van fer una llarga fila de 35 llums i amb aquesta flama vam il·luminar els cinc fanalets que cada grup ens presentava al final de la seva actuació.
Maria, la presidenta del MCECC, dirigí unes paraules a les famílies, als infants i als monitors valorant la tasca que es fa en els esplais cristians, els valors que s’hi viuen i es transmeten.

nadalambguitarra


Publicat per eldrop

Esplai el Drop Riera d'Horta, 51 bis - 08027 Barcelona