ESPLAI EL DROP – COMUNICAT PROPERS DISSABTES

Benvolgudes famílies,

Us comuniquem que no hi haurà esplai els dissabtes 14 i 21 de març com a mesura preventiva i de protecció del COVID-19, tot seguint les indicacions de les institucions relacionades amb el món educatiu, del lleure i de La Salle.

Més endavant, segons com avanci el tema, decidirem que fem el cap de setmana 28-29 de març que per calendari tenim prevista la sortida de cap de setmana: la Festa de Primavera. Us mantindrem informats.

INSCRIPCIONS A LES ACTIVITAT D’ESTIU: les famílies interessades que encara no heu passat per la secretaria de l’esplai a comunicar-ho i no heu formalitzat la inscripció us demanem que ho feu aquest dissabte presencialment o via correu,  esplaieldrop@gmail.com per prendre’n nota i poder-vos lliurar la fitxa i  la resta de la documentació.

Atentament.

Equip de monitors – Esplai El Drop de La Salle Congrés


Publicat per eldrop

Esplai el Drop Riera d'Horta, 51 bis - 08027 Barcelona