ACTIVITAT PREPARACIÓ VETLLADA DE NADAL

El proper dissabte 28 de novembre l’activitat de cada grup és preparar l’activitat de la Vetllada de Nadal, l’activitat es prepararà des de casa.

Per WhatsApp cada grup rebrà l’activitat que ha de fer amb les indicacions per presentar-la a temps i poder preparar el muntatge de totes les activitats, que visionarem la tarda de la Vetllada de Nadal. Les famílies rebreu per @ les indicacions de com podeu participar a la Vetllada.

Hi haurà la participació de tots els grups: Petits, Petits-Grans, Mitjans-Petits, Mitjans-Grans, Grans, famílies i monitors. Us demanem que engresqueu els vostres fills i filles  a participar-hi i amb la vostra col·laboració ens feu arribar el resultat de l’activitat, tot seguint les indicacions que rebreu.

Confiem que dissabte 12 de desembre podrem fer tarda d’esplai presencial i que cada grup podrà enllestir el muntatge de l’activitat.

La Vetllada de Nadal, com tenim previst en el calendari, serà en família dissabte dia 19 de desembre, on-line per VCF. Rebreu l’enllaç per connectar-vos en aquest @.

Atentament.

Equip de monitors

Esplai el Drop de La Salle Congrés

Publicat per eldrop

Esplai el Drop Riera d'Horta, 51 bis - 08027 Barcelona