Dissabte 17 d’abril, sortida de dia

Benvolgudes famílies,
Segons el calendari del curs d’Esplai la setmana que ve hauríem de celebrar la Festa de la Primavera. Com no podem fer la sortida de cap de setmana, dissabte que ve farem una excursió de dia a Vallvidrera. 

Cada grup anirà pel seu compte i farà una ruta diferent, i en un espai prou ampli ens trobarem tots, sempre respectant distàncies entre grups. És a dir, sortirem de la plaça del Congrés pel matí, dinarem allà i tornarem a l’hora habitual que acaba l’esplai o una mica abans.

Caldrà portar esmorzar, dinar i targeta de transport públic.

Durant la setmana acabarem de concretar la informació i us enviarem el full d’autorització, però de moment, per anar-nos organitzant, necessitem que aneu confirmant l’assistència al grup de monitors del vostre fill/filla abans de dimarts.

Gràcies.

Publicat per eldrop

Esplai el Drop Riera d'Horta, 51 bis - 08027 Barcelona