Ja tornem a ser aquí!!

El curs ja ha començat, i en els últims caps de setmana hem anat agafant el ritme a l’esplai amb diferents activitats.

El dissabte 2 d’octubre vam participar en la trobada cultural que es va organitzar a la plaça del Congrés amb motiu de la Festa Major del Congrés. Ens vam poder donar a conèixer a les famílies i veïns del barri que van venir. I a més a més tothom qui es va apropar a saludar va poder fer xapes personalitzades de l’Esplai el Drop!

Aquest últim dissabte 16 d’octubre, vam iniciar oficialment el curs d’esplai! Vam poder retrobar-nos amb tots els nostres companys i companyes, a les 16:30 h a La Salle. La tarda va començar amb una gimcana organitzada per l’equip de monitores i monitors, on els infants i joves de l’esplai van anar aconseguint pistes per a esbrinar quines serien les seves monitores i monitors aquest any! No va ser fàcil, i alguns no ho van acabar d’encertar del tot…, però ens ho vam passar molt bé! A més a més vam poder reviure moments de les colònies i campaments tots junts, veient l’audiovisual de les activitats d’estiu.

Després, el grup dels Supergrans ens van preparar la tradicional xocolata desfeta d’inici de curs, estava boníssima! I a poc a poc van anar arribant les famílies per a les reunions d’informació del curs. Però abans vam fer un petit homenatge a l’Assumpta i el Miquel Àngel, on famílies, infants i monitors hi vam participar per agrair tota la feina i dedicació que han fet al llarg dels anys.

Ens veiem el pròxim dissabte, us hi esperem!

Publicat per eldrop

Esplai el Drop Riera d'Horta, 51 bis - 08027 Barcelona