PARAIGÜES PER LA PAU

ACTIVITAT “PARAIGÜES PER LA PAU” promoguda pel districte de Sant Andreu de l’Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració de temps de barri.

 Dissabte 5 de novembre el centre d’esplai El Drop participarem en aquesta activitat. Ens trobarem a l’esplai a les 10,00 del matí i a partir de les 10,30h a la plaça de Can Fabra. Podeu afegir-vos a l’activitat en el moment que us vagi bé.

 Tenim el material per pintar un paraigües amb missatges per la pau. Un taller creatiu per expressar allò que sentiu, els somnis, els desitjos. L’activitat consisteix en pintar un paraigües de color blanc. Des de casa podeu pensar en el disseny del què voleu dir, en les paraules, el rodolí, la frase, la forma, el dibuix. Disposareu d’un pinzell i tres colors de pintura: groc, blau i vermell, per escriure i pintar el què voleu dir. Es tracta de ser creatiu. El paraigües el podeu pintar individualment o en família. A partir de les 12.00h hi haurà l’exposició dels paraigües pintats i la festa de la Pau amb música i animació a la plaça de Can Fabra.

Tenim els paraigües, les pintures i els pinzells. Vosaltres sereu els protagonistes, els artistes del vostre “paraigües per la Pau”. 

Sobre les 13:30h tornarem a l’esplai per dinar a casa.

 A la tarda farem esplai amb normalitat, amb el grup. I confirmareu l’assistència a l’excursió a Olot del següent cap de setmana


Publicat per eldrop

Esplai el Drop Riera d'Horta, 51 bis - 08027 Barcelona