I més campaments

Setè dia

Avui , com tots els dies ens hem despertat amb l’energia matutina del Marc. Pel matí tots pensàvem que ens tornaria tocar anar a caminar, però no!. Ens han donat la boníssima notícia que avui fariem jocs al nostre camp  de futbol….

Durant el dinar han estat piulant els “saltajaros” una nova espècie de saltamartins que canten com els ocells…

A la casa vam anar a veure un curt preciós, tot seguit vam anar al porxo i allà vam fer com el de la pel·li…va ser molt bonic i crec que tots vam aprendre i vam descobrir que sóm el millor grup de l’esplai!….

Dia vuitè

De moment tots som supervivents d’aquests “campaments para gordos”.

Hem fet una guerra de tints….Les samarretes han quedat super bé!.Hem anat a la cua de cavall i ens hem banyat a la piscineta que es crea sota la cascada. L’aigua estava una mica freda i tal com a dit el M…, hem sortit de l’aigua “en modo vibrador”.

 

Publicat per eldrop

Esplai el Drop Riera d'Horta, 51 bis - 08027 Barcelona