Un comentari de correus

Avui la cartera del poble de Bagà en demanar-li si teniem cartes per a la colònia, ha dit – amb una expressió de sorpresa – “Quants nens teniu?”. “Tinc més feina en aquests deu dies que no pas en tot l’any!”.

I després afegia: avui en dia no hi ha qui escrigui cartes….

Nosaltres li hem comentat les “instruccions” que expliquem als pares i com n’és d’important per als menuts rebre cartes de casa just el segon o tercer dia i com els agrada als avis i als pares rebre dibuixos, explicacions i sentiments dels petits que estan uns dies fora de casa.

Sabem que és important, encara que ja gairebé ningú escriu cartes.

Quant a eldrop

Esplai el Drop Riera d'Horta, 51 bis - 08027 Barcelona
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.