Concrecions de la tarda d’esplai, dissabte 10 d’octubre

. Portar en una motxilla petita o bossa: una cantimplora amb aigua, necesser amb una mascareta de recanvi, sabó de les mans i tovallola petita, estoig com els de l’escola amb llapis, goma, colors.

. En un sobre o portafolis, els qui ho tingueu preparat, poseu la documentació: fitxa-inscripció al curs d’esplai, declaració responsable sobre COVID19, còpia tarja Seguretat Social, comprovant pagament. Aquesta documentació us la recollirà un monitor del grup, al punt de trobada. La resta, concretarem dia i hora al local de l’esplai, en horari d’esplai, per lliurar la documentació i fer el pagament.

. Punt de trobada dels nens amb el seu grup: esplanada de la parròquia, espai previ a l’accés al pati de La Salle Congrés, on trobareu els monitors del grup estable amb un paraigües amb el curs escolar. Un monitor de, grup recollirà la documentació, un altre passarà llista.

. Seguint un ordre, cada grup entrarà, la porta de la reixa, al pati de la Salle, amb el seu grup estable i els seus monitors, cada grup farà el rentat de mans.

. Aquest dissabte la tarda d’esplai és de 16:30 a 18:30, les activitats es faran al pati de La Salle. Recollireu els vostres fills al punt de trobada, on l’heu deixat.

.Us recordem que a les 19:00h és la reunió d’inici de curs amb les famílies, serà per videoconferència. Us heu de connectar al següent enllaç:     https://zoom.us/j/95809677381

Aquí us podeu descarregar:

. Fitxa-inscripció al curs d’esplai

. Declaració responsable per a les famílies en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19

. Resum de protocols curs 2020-21 Esplai El Drop

. Pla d’actuació davant un possible cas, SalutCat

. Comprovació de símptomes

Publicat per eldrop

Esplai el Drop Riera d'Horta, 51 bis - 08027 Barcelona